Kocsonya, rántott köröm, csülökpörk. II.rész
Sertésköröm rántva sültburgonyával és paprikával
Elkészítése:
Mint ahogy már az első részben leírtam https://szeged.izvilaga.hu/adatlap/kocsonya_rantott_korom_csulokpork_iresz/437 a kocsonyaléből kivettem a...
- kettéhasított főtt sertéskörmöket és kicsontoztam őket,
- megforgattam lisztben, tojásban és zsemlemorzsában,
- majd olajban kisütöttem őket.

Sültburgonyával tálaltam. Hozzá káposztasalátát készítettem.
Folytatás a III. résszel :
https://szeged.izvilaga.hu/adatlap/kocsonya_rantott_korom_csulokpork_iiiresz/443
Jó étvágyat!
Tetszett a cikk?
ÍzVilága cikkajánló
Csikós tokány
Főételek, Egytálételek
Az ízletes, szaftos húsdarabok páratlan ízvilágot teremtenek, ami az egyszerű, de jellegzetes fűszerezésnek kös ...
Édes hagyomány karácsonyra
Információk, Egyéb
A szaloncukor készítése nem ördöngösség, de igényel némi türelmet és kreativitást.
Reteksaláta a kertből!
Speciális receptek, Lúgosító ételek
Ez így a lúgosító diéta szerint készült.
Szalagos fánk
Tésztafélék, Lángosok/Fánkok
Tetejét tetszés szerinti lekvárral vagy pudinggal ízesítjük. Majd meghintjük porcukorral.
Sült hekk lúgosító köretekkel...
Speciális receptek, Lúgosító ételek
Sült hekk, sütőtökpürével, héjában főtt burgonyával, olívaolajban átsütve, kaliforniai paprikával díszítve.
Szilvalekváros gombóc
Édességek, Maffinok/Felfújtak
Egy finom leves után...
Hideg gyümölcsleves
Előételek/Levesek, Levesek
Gyümölcsleves szilvából és őszibarackból nádcukorral készítve!
Kocsonya, rántott köröm, csülökpörk. I.rész
Főételek, Egytálételek
A húsokat beletettem egy közepes fazékba és hidegvízzel felengedtem, hogy bőven ellepje a húst
Csontleves rengeteg zöldséggel.
Előételek/Levesek, Levesek
Ha erős zöldpaprikát is tettünk levesbe, azt hamarabb vegyük ki a levesből, nehogy kiszakadjon.